پشتوانه تئوریک مجازات چیست؟

ارسال شده توسط ادمین در 11 بهمن 1393 ساعت 23:10:41

پشتوانه تئوریک مجازات چیست؟

یک حقوقدان گفت که جامعه و دستگاه قضایی باید به فکر بازگرداندن سالم مجرم به دامن اجتماع باشد.

مهدی مهری ، اظهار کرد: عالی‌ترین و مهم‌ترین هدفی که می‌تواند پشتوانه تئوریک مجازات باشد و توجیهی برای سلب حقوق و آزادی‌های طبیعی افراد شود، بازسازی فرد برای ورود سالم به عرصه اجتماع است.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا و جامعه باید به فکر بازگرداندن سالم مجرم به دامن اجتماع باشند، افزود: بنیادی‌ترین و اساسی‌ترین رسالتی که جامعه و دستگاه قضا می‌تواند دنبال کند، آن است که روح و اندیشه شخص بزهکار را تغییر دهد و او را به جامعه بازگرداند.

مهری ادامه داد: از مهم‌ترین راه‌های مقابله با افراد مجرم کاربرد شیوه خنثی‌سازی است، بدین معنا که با اتخاذ تدابیر و شیوه‌های غیرمستقیم می‌توان راه را برای ایجاد فرصت‌های مجرمانه محدود کرد.

این وکیل دادگستری با تاکید بر اینکه آسیب‌های اجتماعی فرد مجرم دامن‌گیر خانواده‌های آنان هم می‌شود، خاطرنشان کرد: صدور حکم و حبس زیاد کارساز نیست و باید به فکر خشکاندن ریشه وقوع جرائم بود.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط قومی و قبیله‌ای استان اولین، زیان‌بارترین و شاید پایدارترین اثری که از حبس و دیگر برخوردها با یک فرد مجرم متوجه خانواده وی می‌شود بی‌آبرویی است که جبران آن بسی دشوار و سخت است.

وی اضافه کرد: برخورد قاطع و ایجاد مجازات‌های بازدارنده در کاهش جرائم در جامعه بسیار تأثیرگذار است.

ایسنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید:


  • درباره ما

    موسسه حقوقی فقیه نصیری در بهار سال هشتاد و هشت به همکاری سه نفر از وکلای پایه یکم دادگستری ، عضو کانون وکلای دادگستری استان مازندران ، به مدیریت عاملی آقای البرز فقیه نصیری، ریاست آقای احسان فقیه نصیری و نائب رئیسی آقای گودرز فقیه نصیری(با بیش از دو دهه فعالیت در این عرصه) تحت ...

  • ارتباط با ما

    نشانی: چالوس، مقابل دادگستری، ساختمان وکلا، طبقه اول، واحد سوم

    تلفن: 01152255455 , 01152254080